Va oferim o gama diversificata de furtunuri hidraulice, de presiune mica, medie si inalta. Principalul nostru furnizor este HYDROSCAND GROUP, fiind dealerii acestui tip de produse utilizam furtunuri de calitate suedeza. Serviciile de identificare, debitare si sertizare sunt atent realizate, atat la sediul societatii cat si in Service-ul Hidraulic Mobil. Veti regasi permanent un stoc diversificat de furtunuri, cu 1,2,4,6 insertii.

Egeflex 1 CO

Furtun hidraulic echivalent cu EN 853 - 1SN , folosit pentru aplicații cu presiuni medii / ridicate și abraziune externa ridicata .

Egeflex 2 CO

Furtun hidraulic echivalent cu EN 853 - 2SN , folosit pentru presiuni normale de lucru .

Kappaflex 2K CO

Sunt furtunuri hidraulice compact construite , cu dimensiuni precise și o buna rază de îndoire , care pot prelua presiuni mai mari decat EN 857 - 2SC..

Deltaflex 4 CO

Un furtun hidraulic cu patru spirale din otel care este superior fata de EN 856 - 4SP. Este de presiune de lucru inalta și este foarte flexibil. Este certificat de - Det Norske Veritas (DNV).

IzoBar 42 CO

Furtunurile hidraulice din aceasta familie sunt- funcție de diametrul interior - cu patru sau sase spirale . Aceste furtunuri hidraulice sunt proiectate pentru presiuni de lucru extreme , dar cu proprietatile de flexibilitate intacte . Certificarea MSHA, DNV și MED garantează că acest tip de furtun hidraulic poate fi folosit in diverse domenii unde sunt necesare presiuni de lucru mari dar unde avem si o mare frecventa a impulsurilor de presiune.

FURTUNURI INDUSTRIALE

Va punem la dispozitie o gama diversificata de furtunuri industriale, acoperind necesitate transferului fluidelor: apa, apa fierbinte si aburi, produse abrasive, aer si diferite gaze tehnice, combustibili . Furtunurile comercializate indeplinesc cu strictete, cerintele de functionare, siguranta si protectie. Furtunuril industrial din cauciuc sunt disponibile, in functie de aplicatia solicitata in mai multe tipuri de metode de armare.

ARMARE

Cu Spirală Metoda de armare ,,cu spirală,, a peretelui , este folosita în principal pentru productia de furtunuri industriale de presiuni reduse. Furtunul industrial are o mare flexibilitate , dar si o rezistență ridicată la oboseală .

Tesatura textila Armarea cu ,, tesatura textila ,, este utilizata pentru productia de furtunuri industriale de presiune inalta. Această metodă oferă o rezistență mai scazuta la oboseala si o rigiditate crescută. Acest lucru presupune insa , o stabilitate mai bună , decât forma cu armatura tip ,,spirala,,.

Armarea cu spirală din sârmă de oțel Armarea de tip ,,cu spirala din otel ,, este folosita în principal pentru productia de furtunuri industriale , menite să reziste la suprapresiune și în vid. Spirala din oțel presupune o flexibilitate îmbunătățită, și anume, o rază de îndoire mai mică.

Spirala cu sarma anti-statica Armarea cu spirală, cu descarcare anti-statica se face prin încorporarea sârmei in peretele Furtunului industrial . Aceasta metoda este utilizată la furtunurile industriale menite să reziste la suprapresiune, transport combustibili , ulei, particule abrazive, produse chimice, etc . Sârma este fabricata din cupru și are caracteristici foarte bune de descărcare a electricitatii statice.