Home » Despre noi

Despre noi - Dynamic Flux

Dynamic Flux este compania înființată pentru a va oferi soluții tehnice, asistentă și rezolvarea problemelor de transfer al fluidelor.

Obiectivul nostru este furnizarea produselor și serviciilor de înaltă calitate ce respectă normele europene și mondiale.

Recunoscute la nivel internațional și supuse unui control strict al calității, produsele comercializate faciliteaza controlul presiunii.

Colaborarea cu furnizori cu tradiție în comercializarea componentelor hidraulice, înlesnesc eforturile noastre spre construirea relațiilor puternice și pe termen lung cu clienții.

Activitatea companiei se concentrează pe comercializarea furtunurilor hidraulice, cupajelor, adaptorilor, conectorilor, furtunurilor industriale, cuplelor industriale, cilindrilor hidraulici, filtrelor, uleiului hidraulic, sistemelor de ridicat .

Conștientizând presiunea termenelor limită și dinamică activitatilor, vă punem la dispoziție, Service-ul Hidraulic Mobil, un serviciu rapid și eficent, disponibil 24 de ore pe zi, 365 zile pe an.